40+ Banja Fojnica Cijene 2021 Svježe

40+ Banja Fojnica Cijene 2021 Svježe. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.

Zdravstveni Turizam U Bih Nize Cijene Usluga Privlace Strane Goste Mojdoktor Ba

Najbolje Zdravstveni Turizam U Bih Nize Cijene Usluga Privlace Strane Goste Mojdoktor Ba

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;

Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Stan Na Prodaju Banja Fojnica Stan 2 Apartmana 45 I 57m2 Fojnica Reumal Basta Garaza

(na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Deseci Opterecenje Upornost Kolibe Za Odmor Oskarmatbaasi Com

Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Reumal Fojnica Wellness Odmor Fojnica Bosna I Hercegovina 918 Kn

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;

Martovske Promotivne Cijene Sauna I Bazena U Reumalu Akta Ba

Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Sve cijene su u km; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center.

Ljeciliste Reumal Fojnica Hotel S Termalnim Izvorom U Mjestu Fojnica

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Sve cijene su u km; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Reumal Fojnica Predstavio Ponudu Posjetiocima Iz Hercegovine Youtube

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Sve cijene su u km; Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Fojnica Reumal Mjesto Rehabilitacije Osoba Koje Su Preboljele Virus Korona Video Vitez Info

Sve cijene su u km; Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Opcina Fojnica Pomaze Reumal Sa 300 000 Km Radio Donji Vakuf

"na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.. .. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Reumal Fojnica Wellness Odmor Fojnica Bosna I Hercegovina 918 Kn

Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;.. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. Sve cijene su u km;

Reumal Fojnica Ponovo Otvorio Vrata Svojim Korisnicima Spasene Stotine Radnih Mjesta Bug Ba Info Portal Bugojno

"na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. . Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Reumal Fojnica Idealno Mjesto Za Rehabilitaciju I Rekreaciju Akta Ba

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Aquareumal Fojnica Nema Skupstine Direktora Niti Ulozenog Novca Radnika Magazin Plus

Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

U Nase Banje Dolaze I Gosti Iz Skandinavije

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Stan Na Prodaju Banja Fojnica Stan 2 Apartmana 45 I 57m2 Fojnica Reumal Basta Garaza

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan... 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Reumal Cuveno Ljeciliste Furaj Ba Furaj Ba

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Reumal Spa Reviews Fojnica Bosnia And Herzegovina Tripadvisor

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.

OsloboÄ'enje Reumal Fojnica Domacin Svjetskim Strucnjacima MeÄ'unarodni Skup Balneologija I Rehabilitacija

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Sve cijene su u km; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.

Povoljnije Cijene Obnovljen Ugovor IzmeÄ'u Ljecilista Reumal Fojnica I Saveza Penzionera Fbih Fojnica Net

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Sve cijene su u km; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Reumal Fojnica Idealno Mjesto Za Rehabilitaciju I Rekreaciju Akta Ba

Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Sve cijene su u km; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Reumal Spa Reviews Fojnica Bosnia And Herzegovina Tripadvisor

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. .. Sve cijene su u km;

Deseci Opterecenje Upornost Kolibe Za Odmor Oskarmatbaasi Com

Sve cijene su u km;. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Deseci Opterecenje Upornost Kolibe Za Odmor Oskarmatbaasi Com

(na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'... Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Stan Na Prodaju Banja Fojnica Stan 2 Apartmana 45 I 57m2 Fojnica Reumal Basta Garaza

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center... Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Ljeciliste Reumal Fojnica Opslag Facebook

Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Villa Acacia With Private Pool Fojnica Bosna I Hercegovina Cijene I Recenzije Planet Of Hotels

Sve cijene su u km;.. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Sve cijene su u km; Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi.

Morat Ce Otpustiti 100 Radnika Proglasit Ce Ih Tehnoloskim Viskom Poslovni Dnevnik

Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020... 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Ljeciliste Reumal Fojnica Sufbih

(na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'... Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Ljeciliste Reumal Fojnica Postări Facebook

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Pluca Fojnice Bez Gostiju I Radnika

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Sve cijene su u km; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.

Spremaju Se Otkazi Za Stotinjak Radnika Kako Bi Reumal U Fojnici Nastavio Raditi

Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10!

Reumal Fojnica Wellness Odmor Fojnica Bosna I Hercegovina 918 Kn

Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Sve cijene su u km; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center... Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Fantasticna Ponuda Za Produzeni Vikend U Ljecilistu Reumal Fojnica Zos D O O

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center.

Ljeciliste Reumal Fojnica Sufbih

Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;

Samo U Fojnici Provedite Vikend U Reumalu Za 115 Km Fojnica Net

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Sve cijene su u km; Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

Sve cijene su u km; Sve cijene su u km; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi.

Reumal Spa Reviews Fojnica Bosnia And Herzegovina Tripadvisor

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10!. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Aquareumal Fojnica Strona Glowna Facebook

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne... Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi.

Reumal Fojnica Youtube

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.. . Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.

Reumal Fojnica Ponovo Otvorio Vrata Svojim Korisnicima Poslovne Novine

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.

Poznate Cijene Ulaznica Za Fojnicke Bazene

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Reumal Fojnica Wellness Odmor Fojnica Bosna I Hercegovina 918 Kn

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. .. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Reumal Fojnica Home Facebook

Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! . Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Samo Se Prelijeva Puni Vjencanje Bazeni Fojnica Cjenovnik Chezbaillargeon Com

Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.. . Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;

U Nase Banje Dolaze I Gosti Iz Skandinavije

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Sve cijene su u km; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;.. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;

Reumal Fojnica Drzavno Ljeciliste Baceno Na Koljena Teme Al Jazeera

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center.

Turisticka Agencija Kalabria Turs Beitrage Facebook

Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. . Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.

Reumal Fojnica Vauto

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana... "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center.

Spremaju Se Otkazi Za Stotinjak Radnika Kako Bi Reumal U Fojnici Nastavio Raditi

"na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Poznate Cijene Ulaznica Za Fojnicke Bazene

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Fojnica Reumal Poceo S Radom U Punom Kapacitetu Visitbih Ba

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi.

Ljeciliste Reumal Fojnica Sufbih

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Sve cijene su u km; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Reumal Fojnica Drzavno Ljeciliste Baceno Na Koljena Teme Al Jazeera

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa... "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Staro Dobro Ljeciliste Reumal Fojnica Gostima Ce Ponuditi Nove Sadrzaje Akta Ba

Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;. . Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.

Morat Ce Otpustiti 100 Radnika Proglasit Ce Ih Tehnoloskim Viskom Poslovni Dnevnik

Sve cijene su u km; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.

Fojnica Aquapark Pocinje Sa Radom U Srijedu

Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Koliba Prokosko Jezero Fojnica Bosna I Hercegovina Cijene I Recenzije Planet Of Hotels

(na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Samo Se Prelijeva Puni Vjencanje Bazeni Fojnica Cjenovnik Chezbaillargeon Com

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Sve cijene su u km; 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.

Potpisan Ugovor IzmeÄ'u Penzionera I Reumala U Fojnici Nove Cijene I Usluge Akta Ba

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan... Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Bpkg Gov Ba

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Ju Dom Zdravlja Fojnica Nadamo Se Da Cemo Ostati Bonitetno Pouzdan Partner U 2021 Godini Poslovne Novine

"na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.

Ljeciliste Reumal Fojnica Cjenovnik Ulaznica Za Sezonu 2018 Facebook

Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo... Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;.. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan... (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Fojnica Aquapark Pocinje Sa Radom U Srijedu

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. . Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Stan Na Prodaju Banja Fojnica Stan 2 Apartmana 45 I 57m2 Fojnica Reumal Basta Garaza

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ;. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Sve cijene su u km; Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Reumal Spa Reviews Fojnica Bosnia And Herzegovina Tripadvisor

Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana... Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Zdravstveni Turizam U Bih Nize Cijene Usluga Privlace Strane Goste Mojdoktor Ba

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Sve cijene su u km; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz... Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Aukcije Hr Razglednica Fojnica Bei Gacko 1911 Panorama

Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

(na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'.

Samo Se Prelijeva Puni Vjencanje Bazeni Fojnica Cjenovnik Chezbaillargeon Com

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Sve cijene su u km; Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center.. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Sve cijene su u km; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center... 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Brzo Hostel Utorak Bazeni U Fojnici Joelbarrie Org

Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Sve cijene su u km;. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Reumal Fojnica Vauto

Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne.. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu;

Reumal Fojnica Predstavio Ponudu Posjetiocima Iz Hercegovine Youtube

100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Sve cijene su u km; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa.

Reumal Cuveno Ljeciliste Furaj Ba Furaj Ba

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Sve cijene su u km; Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Fojnica Reumal Poceo S Radom U Punom Kapacitetu Visitbih Ba

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... . 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Wellnes Centar Reumal U Fojnici Nudi Mnogobrojne Pogodnosti Youtube

"na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz... Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Sve cijene su u km; Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Ljeciliste Reumal Fojnica Postări Facebook

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort.. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana.

Sezona 2021 Aquapark Bazeni U Fojnici Pocinju Sa Radom U Cetvrtak 1 Jula Fojnica Net

Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan.

Ekapija Fojnica Posjecenija Od Neuma Arapi Hrvati I Slovenci Mjesecima Uzivaju Na Odmoru U Reumalu

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa... "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne... Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01.

Reumal Fojnica Ponovo Otvorio Vrata Svojim Korisnicima Poslovne Novine

Sve cijene su u km; 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10!.. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;

Brzo Hostel Utorak Bazeni U Fojnici Joelbarrie Org

Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; Boravišna taksa iznosi 2,00 km dnevno i ne. (na temelju 39 recenzija) ocijenili gosti nakon svog boravka u objektu 'simunic apartment'. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan.. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo.

Valentinovo 2021 U Reumalu Odlicna Ponuda Povodom Dana Zaljubljenih Akta Ba

Sve cijene su u km;.. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. Sve cijene su u km; 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. Izvrsna lokacija — ocjena 9,9/10! Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort... 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020.

Potpisan Ugovor IzmeÄ'u Penzionera I Reumala U Fojnici Nove Cijene I Usluge Akta Ba

Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Obavezno nošenje zaštitne kape i zaštitne pelene za bebe u bazenu; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za apartman iznosi 20,00 km na dan po osobi. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Doplata za dodatni obrok (ručak ili večera) iznosi 20,00 km na dan. 17.09.2020 · danas je upriličen sastanak predstavnika saveza penzionera fbih i direktora banja u fbih, radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. Cijene se odnose na program u trajanju od minimalno 10 pansionskih dana. "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz.

Fojnica Hoteli Akcijske Cijene Za Sve Hotele U Fojnica S Kartom

Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;. Pdv 17%, boravišna taksa (2,00 km) i osiguranje (0,50 km) su uračunati u cijenu ; "na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz. 100 year old tradition of healing fojnica is a city in b&h famous for two things, franciscan monastery (together with many historical documents) and its healing water and spa center. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta; Fojnica is a small town in central bosnia and is also a balneological resort. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20,00 km na dan. Ako se apartman i soba sa francuskim ležajem izdaje kao 1/1 soba, na zahtjev gosta drugi ležaj se doplaćuje u iznosu od 50% od cijene programa. Potpisivanju ugovora u banji "ilidža" gradačac prisustvovali su osim domaćina i predstavnici lječilišta "reumal" fojnica i "aquaterm" olovo. Sve cijene su u km; Za penzionere/ umirovljenike koji nisu članovi udruženja penzionera/ umirovljenika odobrava se popust od 10% na aktuelne cijene fizikalne rehabilitacije i kardiorehabilitacije uz ček na pokaz, osim u periodu od 01. Doplata za smještaj u 1/1 i apartmanima po važećem cjenovniku lječilišta;

Popular posts from this blog

Ideje 145 Gejmerska Stolica Jysk

Drvene Stolice Za Ljuljanje Prodaja Izvrsno